Blog

Groepstraining of in company training: welke online marketing training past het best bij jou?

Online groeien begint intern

Dit vraagt wél om de juiste en actuele kennis en vaardigheden over online marketing. Met een cursus of training zorg je ervoor dat je weer helemaal up to date bent. Bij FindFactory is dit mogelijk in de vorm van groepstrainingen en in company trainingen. Meer weten over deze opties? Lees dan snel verder.

Wat voor soort trainingen vind je bij FindFactory?

Van SEA tot Social en van SEO tot GA4 en meer: in onze Academy vind je uiteenlopende trainingen. Ook kun je gespecialiseerde trainingen volgen, zoals TikTok, contentmarketing en een customer journey training.

De invulling laten we altijd aansluiten bij de organisatie en de kennis van de deelnemers. Daarin bieden we een basis, advanced of training op maat aan. We denken daarbij aan de grootte van de groep en de trainingslocatie. Zo kun je kiezen uit een (groeps)training in house of bij ons op locatie.

Bekijk alle trainingen

Groepstrainingen: samen leren en presteren

In groepstrainingen ontmoet je andere professionals van verschillende bedrijven. Samen ga je aan de slag met onderwerpen als advertising, data en content creatie. Wat haal je nog meer uit het volgen van een groepstraining?

  • Veel interactie
    Niet alleen de trainer zorgt voor leven in de brouwerij. Het samenbrengen van een groep professionals, al dan niet uit dezelfde branche, zorgt ervoor dat diverse perspectieven worden gedeeld. Ook kom je sneller met elkaar in gesprek.
  • Ontmoeten van andere vakspecialisten
    Door deel te nemen aan een training met professionals uit verschillende bedrijven, kun je jouw netwerk uitbreiden en waardevolle contacten leggen. Deze interactie biedt de kans om niet alleen kennis te vergaren, maar ook om de laatste trends en best practices in jouw vakgebied te ontdekken.
  • Ervaringen delen en sparren met elkaar
    Groepstrainingen bieden de ideale setting om ervaringen te delen en met elkaar te sparren. Door in een groep te werken, kun je leren van de successen en uitdagingen van anderen. Het uitwisselen van ideeën en inzichten met gelijkgestemden zorgt ervoor dat je met frisse kennis en inspiratie naar huis gaat.

Leren op locatie met een in company training

Een in company training – of een in house training – volg je gemakkelijk op een eigen gekozen locatie. Denk bijvoorbeeld aan jullie eigen bedrijfspand of een inspirerende plek in de buurt. Nog een aantal voordelen van een in company training zijn:

  • Beperken van reistijd en reiskosten
    Je kunt niet meer tijd maken, maar je kan wel slimmer omgaan met de tijd die je hebt. Een in company training geeft het voordeel dat zowel de trainer als de deelnemers tijd  en reiskosten kunnen besparen.
  • Een flexibele planning
    Je hebt de vrijheid om de training te plannen op een moment dat het beste past bij de agenda’s van alle deelnemers. Wanneer de gekozen locatie van de training in het bedrijf is, dan kunnen medewerkers voor of na de training verder met hun werkzaamheden.
  • Betere implementatie van kennis
    Deelnemers settelen sneller in een omgeving die al bekend is. De focus is daardoor meer gericht op de leerstof en interactie binnen de groep. Het kan zorgen voor een betere acceptatie en integratie van de nieuwe kennis en vaardigheden binnen de organisatie.

Good to know: ook het FindFactory kantoor is zeer geschikt voor een in house training!

Altijd een training op maat

Welke locatie of soort training je ook kiest: wij stemmen dat de inhoud van de training af op jouw vraag. Of het nu gaat om social media marketing, Google Analytics of SEA, wij zorgen ervoor dat we jou en de andere deelnemers verder helpen met jullie specifieke doelen en uitdagingen.

Onze trainingen worden gegeven door vakexperts die dagelijks met online marketing bezig zijn. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, tools en technieken en delen praktische tips. Zo ben je dus altijd verzekerd van relevante en praktische kennis die direct toepasbaar is.

Vergroot jouw online marketing kennis

Wil je weten welke online marketingtraining het beste bij jouw organisatie past? Bekijk ons volledige trainingsaanbod of neem gerust contact met ons op.

Ik wil graag advies  | Ontdek alle FindFactory trainingen

 

 

Updates in
je mailbox?

Stay tuned! Schrijf je in en ontvang een aantal keer per jaar de nieuwste updates, interessante blogs en artikelen in je inbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief